Cand vine vorba de micile placeri dintre mesele principale, nu ezitam sa cautam tot mai multe produse care sa imbogateasca rafturile din Camara cu Merinde. Zilele acestea am dat iama in biscuitii Parea, un brand grecesc care a dat nastere unor produse delicioase, fara gluten.
Va reamintim ca glutenul este dusmanul elementelor nutritive din hrana, pentru ca stopeaza absorbtia lor in organism. In plus, nu vrem sa fim dependenti. Cu cat vom consuma mai multe alimente ce contin gluten, cu atat ne va fi mai greu sa renuntam la ele. Persoanele care au dezvoltat de-a lungul timpului intoleranta alimentara pot consuma cu incredere biscuitii Parea. Acestia nu contin gluten, grau, lactoza, ou, soia, conservanti si nu au suferit modificari genetice.
Va asteapta la Camara cu Merinde trei sortimente gustoase de biscuiti Parea aduse direct din Grecia:
- Biscuiti cu migdale si ulei de masline
- Biscuiti cu portocale si ulei de masline
- Biscuiti cu scortisoara si ulei de masline
Partenerii de la Parea s-au gandit sa dea un plus de savoare si salatelor. Astfel, au luat nastere crutoanele cu ulei de masline:
- Crutoane cu ulei de masline si susan
- Crutoane cu ulei de masline, rosii si busuioc
- Crutoane cu ulei de masline, usturoi, cimbru si oregano
Corpul este pregatit sa va rasplateasca alegerile sanatoase cu o stare de bine permanenta!