“Suntem incantati de jobul nostru, facem yoga, meditatie si practicam diverse sporturi. De aceea am decis sa producem o ciocolata sanatoasa, care conserva majoritatea elementelor nutritive din boabele de cacao Criollo. Si am obtinut o ciocolata raw delicoasa.”
Aceste cuvinte sunt spuse de tinerii care au dat nastere proiectului Rocao, o afacere de familie pornita in 2014 din dragoste pentru ciocolata, dedicata iubitorilor de ciocolata.
Rocao este prima ciocolata raw din Bulgaria, produsa din boabe de cacao crude, prelucrate la temperaturi mai mici de 45 grade C. Compania foloseste doar boabe de cacao rare, de inalta calitate aduse din Peru. Este vorba de boabele Criollo, utilizate doar in 5% din productia mondiala de ciocolata. Acestea nu au niciun strop de gust amar, ci doar savoare delicata, bine echilibrata si rafinata.
De ce sa alegem ciocolata raw?
Pentru ca boabele de cacao sunt un superaliment bogat in antioxidanti, cum ar fi flavonoidele, care scad nivelul de stres, intaresc imunitatea si cresc energia. De asemenea, boabele de cacao contin enzime valoroase pentru organism, sunt bogate in vitamine, minerale si alte substante benefice. Toate aceste ingrediente pretioase din cacao sunt distruse atunci cand procesul tehnologic se face la o temperatura mai mare de 150 grade C. Acesta este motivul pentru care Rocao a decis sa creeze o ciocolata cu procesare termica minima sau ciocolata raw.
Rocao are in compozitie doar ingrediente crude, organice, vegetariene si fara gluten. Toate acestea contribuie la realizarea ciocolatei sanatoase si gustoase. Fiecare sortiment de ciocolata Rocao are la baza intre patru si sapte ingrediente naturale organice: masa de cacao, unt de cacao, sirop de agave, penite de cacao, fructe uscate, nuci, seminte si uleiuri esentiale. Acestea ofera produselor un gust puternic, unic, rafinat, diferit de tot ce ai simtit pana acum.
Alege dintre:
- Ciocolata cu chia si grapefruit
- Ciocolata cu menta si maca
- Ciocolata cu 20% proteine si lamaie
- Ciocolata cu trandafiri si migdale
- Ciocolata winter spice