Tehnologie belgiana imbinata cu reteta spaniola, savurata in Romania. Da! Chiar la Camara cu Merinde exista o excelenta ciocolata marca Torras pe care o putem caracteriza ca fiind multiculturala.
Cum o mai putem descrie? Ascunde secretele boabelor de cacao, uita de zahar si rasfata orice consumator cu un gust fin, delicios. Kiwi, capsuni, menta, goji si alune sunt ingredientele care personalizeaza produsele Torras.
Fondata in 1890, ciocolata Torras a facut furori in Spania cu ale sale arome. Cu o suprafata de 5000 metri patrati si un personal format din 30 de angajati, compania producatoare de ciocolata gazduieste anual peste 20.000 de vizitatori dornici sa cunoasca procesul de productie al ciocolatei.
De ce este atat de speciala ciocolata Torras?
Pentru ca are un gust exceptional si nu contine niciun strop de zahar. “Sunteti siguri ca este sugar-free? Este cea mai frecventa intrebare pe care o auzim cand cineva gusta produsele noastre. Raspunsul este… DA! Chocolates Torras a fost primul brand din Spania care a comercializat o gama de produse pe baza de cacao fara zahar. Un acord de colaborare tehnologica cu o companie belgiana ne-a permis sa dezvoltam impreuna cateva formule si procese de fabricare care, chiar astazi, continua sa surprinda consumatorii cu arome deosebite”, ne spun reprezentantii Chocolates Torras.
Beneficiile ciocolatei
De-a lungul timpului au fost raspandite diverse mituri despre ciocolata. Cei de la Torras ne povestesc ca este bine sa ne bucuram de ciocolata pentru ca aceasta nu este nociva, ba mai mult, aduce beneficii organismului. Este nevoie sa fim atenti doar la zaharul din compozitie.
In rest, nu credeti in povesti precum “ciocolata provoaca acnee” sau “persoanele care incheie o relatie mananca multa ciocolata”. Acestea nu sunt reguli. In schimb, s-a dovedit stiintific ca in ciocolata gasim de sase ori mai mult calciu si fosfor decat in carnea de vita.
Ciocolata contine feniletilamina, ingredient care creste nivelul de serotonina si dopamina, in final dand corpului o stare de bine. Tot ciocolata contribuie la reducerea riscului de boli cardiace si imbunatateste functia vasculara.