Luna ianuarie este o luna mai putin fericita pentru doamnele si domnisoarele care s-au bucurat din plin de rasfatul culinar adus in dar de sarbatorile de iarna.
. Astazi vom vorbi despre MorgenLand, un brand care a adus pe piata fructe bio, ambalate in diverse forme: fructe confiate, snaksuri cu amestec de nuci, compot sau sirop.
Precum vestile, gusturile bune circula repede. Gustoasele gemuri, magiunul si zacusca au starnit rapid interesul englezilor, care au decis sa vina in Romania si sa valorifice acest aur verde.
Am incheiat inca un an raw vegan alaturi de voi. Si daca privim in urma putem spune ca l-am incheiat cu bine, cu reusite, cu momente dedicate dumneavoastra, iubitori de sanatate.
Iata ca a venit si cea mai iubita saptamana a anului. Si nu e valabil doar pentru copii. Pretutindeni auzim colinde, ne lasam purtati intr-o lume de poveste cu ajutorul miilor de luminite ce ne inconjoara, admiram brazii frumos colorati si primim fericire pentru ca daruim.
V-ati gandit ca tot ce muscati, ce mestecati si ce inghititi va influenteaza direct functionarea organismului si fiecare organ in parte? Cel mai important organ pe care il tintesc alimentele ingerate este chiar creierul.
Nu-i asa ca nu putem lasa sa treaca vreun anotimp fara a ne bucura de retete de la Tania? Zilele acestea, de cand iarna si-a facut simtita prezenta, am dat iama in retetele prietenei noastre, care ne-a oferit cateva preparate raw vegane delicioase.
Haideti sa va facem cunostinta cu mixurile Nomad de la Primeal, cea mai placuta companie pe care o puteti avea atunci cand vizionati un film, cand va doriti o mica pauza gustoasa sau cand lucrati si simtiti nevoia sa rontaiti ceva.
Uleiul de cocos este o comoara atat pentru interiorul corpului, cat si pentru fizic. Va recomandam sa alegeti uleiul de nuca de cocos presat la rece. Metoda de prelucrare la rece garanteaza un produs de o calitate superioara fata de uleiul obtinut prin procesare termica.
Cand vine vorba de micile placeri dintre mesele principale, nu ezitam sa cautam tot mai multe produse care sa imbogateasca rafturile din Camara cu Merinde. Zilele acestea am dat iama in biscuitii Parea, un brand grecesc care a dat nastere unor produse delicioase, fara gluten.