Am renuntat la sucurile acidulate cu usurinta. Am uitat ca am fost vreodata carnivori. Zaharul a devenit poveste. Insa gustarile dintre mese au ramas micul nostru secret. Vrem sa pastram bucuria de a rontai un chips sau de a devora o prajitura in timp ce citim o carte sau poate in timp ce vizionam un film. Insa vrem sa facem asta in stilul Camara cu Merinde, fapt pentru care am luat legatura cu partenerii de la Mannl care au dat nastere unor produse de patiserie prietenoase cu corpul si sanatatea noastra.
Mannl – un brand cu traditie
“Ceea ce producem ramane unic. Gustarile noastre sunt realizate manual si coapte cu dragoste. Fie ca sunt framantate, rasucite, trase sau prafuite, cu maiestrie si indemanare, coacem produse sase zile din sapte pentru a-ti oferi gustari proaspete si pentru ca fiecare moment sa fie unic”, ne spun reprezentantii brandului Mannl. Acestia au ales sa foloseasca doar ingrediente din agricultura organica pentru a fi blanzi cu natura si pentru a oferi orgnismului hrana de calitate. Mannl combina maiestria traditionala a catorva generatii cu nevoile speciale ale societatii moderne. Brutarii pastreaza traditia prin arta de a prepara produsele manual.
Mannl este un brand renumit in randul celor ce acorda mai multa atentie produselor de patiserie si panificatie. Este un specialist vechi in produse premium fara gluten, ce ofera garantia placerii.
Crutoanele organice Brot Chips sunt obtinute din aluat (faina de hrisca, faina de porumb, faina din mazare), sare gema, fibre de mar, drojdie, seminte de in. La Camara cu Merinde gasiti crutoanele marca Mannl in zece formule diferite, respectiv zece arome: clasic, rosii, masline, usturoi, ceapa, morcov, seminte de floarea soarelui, seminte de cannabis, mar si ciocolata.
Paine cu maia
Va recomandam sa incercati si painea organica feliata cu maia. Painea Mannl a luat nastere din dorinta de a coace o paine fara gluten la fel sau chiar mai gustoasa decat painea din faina integrala obisnuita. Brutarii respecta si in cazul acestui produs traditia, lasand aluatul la dospit timp de 24 de ore pentru ca painea sa se maturizeze in ritmul ei, procedeu dupa care este procesata manual. Aceasta are in compozitie aluat (faina de hrisca, faina de porumb, faina de mazare), faina de orez, apa, faina de porumb, fibre de mar, amidon de porumb, drojdie. Ne place sa o numim o paine speciala si veti vedea de ce. Aveti de ales intre sortimente precum painea cu cartof, nuci, ceapa, seminte de cannabis, usturoi sau rosii.