Daca o ceasca de cafea ar avea glas si ar fi intrebata care este perechea perfecta la prima ora a diminetii, ar raspunde fara sa ezite: biscuitii. Tot biscuitii sunt cei care ne satisfac pofta de dulce dintre mesele principale ale zilei. Biscuitii ne mai pot aduce o mica bucurie la cina, alaturi de o cana de lapte vegan. Nu va refuzati aceste placeri, chiar daca doriti sa evitati zaharul alb procesat pentru a va proteja sanatatea organismului, daca urmati o cura de slabire sau daca suferiti de intoleranta la gluten. Va invitam sa faceti o vizita la Camara cu Merinde si sa descoperiti numeroasele sortimente de biscuitii vegani marca Hiper Ambrozia, produse ce au grija atat de sanatate, cat si de silueta.
Am ales sa lucram cu Hiper Ambrozia pentru ca au o experienta bogata in domeniul alimentatiei publice, lucreaza direct cu medici nutritionisti si consultanti in domeniul sanatatii. Asa cum v-am obisnuit, aducem produse care iau nastere din ingrediente 100% naturale, si Ambrozia ne-a demonstrat ca este un partener de incredere. In plus, biscuitii vegani sunt dospiti in mod traditional, ceea ce ii transforma intr-un produs hand-made.
Ceva dulce ca zaharul, insa fara zahar!
“Produsele dulci fara gluten sunt o provocare pentru orice patiser traditional, iar noi am acceptat cu bucurie acest duel intre obisnuit si inedit. Am urmarit sa gasim cele mai populare ingrediente din Asia: orezul, nautul si hrisca si am indraznit sa le scoatem din tiparul bucatariei si sa le ducem in laboratoarele magice ale cofetariei, iar rezultatele obtinute nu se opresc aici… Secretul descoperit ne-a deschis apetitul catre noi inventii foarte ingenioase si delicioase. Urmatoarea intrebare care a dat nastere biscuitilor fara adaos de zahar este: A fi sau a nu fi… cu zahar? Pentru multi zaharul este dulce, dar dulcele nu este zahar, asa ca am cautat in natura unde se ascunde dulcele, si din Regatul Mierii am aflat despre taina bobului de strugure. Acesta, prin atingerea sa, ne-a indulcit retetele asa cum focul ne lumineaza calea. Astfel au aparut trei noi imparatii: cea Galbena, a ghimbirului curajos, cea Rosie, a trandafirului indragostit, si cea Neagra, a roscovei tamaduitoare. Asa incepe povestea noastră ”Dulce fara zahar”… care va urma!”, ne povestesc reprezentantii Hiper Ambrozia. Imbunatatirea retetelor si diversificarea produselor este un obiectiv principal al acestei companii. Va invitam sa ii testati pentru ca pe noi ne-au cucerit. Iata ce puteti gasi la Camara cu Merinde:
Biscuiti vegani fara gluten si fara zahar adaugat:
- cu naut si coacaze
- cu naut si lamaie
Biscuiti vegani fara zahar adaugat:
- digestivi cu turmeric
- cu roscove si ovaz
- cu ciocolata belgiana
- cu ghimbir si cocos
- cu coacaze si trandafiri
Biscuiti vegani cu zahar brut din trestie:
- cu merisor si cocos