La aniversarea a trei ani de activitate nu primim cadouri, ci oferim
Luna aceasta Camara cu Merinde implineste trei ani. Trei ani plini de evenimente. Trei ani plini de alimente organice si sfaturi pentru o viata mai sanatoasa. La implinirea celor trei ani de activitate am ales tot sa oferim. Si reusim acest lucru prin intermediul Asociatiei “Zambete pentru toti”. Aceasta a luat nastere din dragoste pentru cei mici si vine in sprijinul copiilor din Corbu ce provin din familii defavorizate, oferindu-le perspective pentru un viitor mai bun.
Avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra. Daca doriti sa contribuiti la zambetul acestor micuti va asteptam la sediul Camara cu Merinde, pe bulevardul Mamaia nr. 180, unde puteti dona jucarii, imbracaminte, carti si alte obiecte care pot face un copil fericit. Fiecare fapta buna este rasplatita cu un voucher de discount. Voucherul poate fi utilizat la achizitionarea preparatelor din bucataria Camara cu Merinde si consta intr-o reducere de 15%. Acesta poate fi folosit pana la finalul lunii ianuarie.
Asociatia “Zambete pentru toti”, un sprijin pentru prichindei
Ce rol are Asociatia in viata celor mici? Chipul copiilor din Corbu se lumineaza incepand cu ora 12.00, cand termina scoala si ajung la Asociatia “Zambete pentru toti” unde sunt intampinati cu un pranz cald si gustos pregatit de bucatarul asociatiei. Dupa servirea pranzului, timp de doua ore, copiii isi fac temele la After School si primesc ajutor la materiile la care intampina dificultati. Odata ce si-au finalizat temele, copiii participa pentru alte doua ore la activitati educative si de recreere. La ora 16:00, piticii sunt rasfatati cu un desert delicios, iar la ora 17:00 pleaca spre casa. Cei care nu sunt asteptati de familie, sunt dusi acasa cu masina asociatiei. Cam asa arata o zi din viata copiilor la Asociatia “Zambete pentru toti”.
Asociatia pune la dispozitia minorilor un spatiu modern, dotat cu doua sali de clasa pentru scolari, o sala de clasa adecvata prescolarilor, spatiu de relaxare comun, bucatarie si sala de mese. Copiii din familii vulnerabile sunt ajutati sa mearga la scoala, sa obtina rezultate mai bune, primesc sprijin la teme din partea educatoarei si invatatoarelor, un psiholog urmareste in permanenta exersarea abilitatilor lingvistice si corectarea limbajului, beneficiaza de pregatire suplimentara si participa la activitati extrascolare, precum excursii, tabere si ateliere creative.
O educatie de calitate pentru copii si tineri nu poate fi oferita decat intr-un mediu deschis spre invatatura in care visele sunt incurajate si sustinute. Haideti sa sustinem adultii de maine, sa-i incurajam sa viseze la un viitor mai bun!