Luna decembrie nu a insemnat pentru noi doar luna cadourilor, ci si incheierea unui an de activitate. Primul an! Vrem sa va multumim ca ati contribuit la punerea Constantei pe harta raw vegan si ati ales sa va hraniti sanatos.
Echipa „Camara cu merinde” a avut un an plin, drept urmare va invitam sa facem impreuna o retrospectiva a anului 2015, an care noua ne-a adus numeroase satisfactii si ne-a dat toata increderea pentru a merge mai departe.
- Am imbogatit rafturile din „Camara cu Merinde” cu zeci de produse internationale pentru care suntem unici importatori in Romania. Va invitam sa cititi pe blog seria „Ce produs organic mai culegem de pe mapamond?”.
- La evenimentul „Vegan Christmas” cu Tania Bordianu am invatat sa gatim in stil vegan preparate de Craciun.
- Am organizat conferinta „Stil de viata sanatos si lupta anti-ageing” impreuna cu partenerii de la Kool Media. Cu aceasta ocazie am adus personalitati din domeniul medical, respectiv Acad. Dr. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian si Dr. Ionica Ciortan, care ne-au invatat ca starea fizica, starea psihica si alimentatia contribuie la un stil de viata sanatos.
- Am sustinut in octombrie lupta impotriva cancerului la san si am participat la „Marsul de solidaritate pentru femeile diagnosticate cu cancer la san”.
- In septembrie ne-am aflat la Double Tree by Hilton unde am povestit despre raw veganism impreuna cu Tania Bordianu.
- La targul „Back to School” de la Maritimo Shopping Center am invatat ce este recomandat sa mancam pentru a avea energie la scoala si, de asemenea, am aflat cum ne pregatim un pachetel sanatos.
- In perioada 1-10 septembrie am derulat un program de dezvoltare personala pentru copii, intitulat „.. sunt eroul meu!”, unde am luat joaca in serios. Proiectul a fost realizat cu ajutorul Oanei Calnegru, psiholog si psihoterapeut in formare, vicepresedinte al Asociatiei pentru Sustinerea si Promovarea Artisitilor si coordonator programe educationale.
- Tania Bordianu ne-a fost alaturi si in cadrul workshop-ului „Sa gatim sanatos si usor” unde am primit informatii utile cu privire la beneficiile alimentatiei vegane.
- In luna august am organizat un seminar de gatit sanatos cu participare gratuita. Obiectivul nostru principal este si va fi in permanenta sa ii sustinem pe toti cei care isi doresc sa manance sanatos.
- Pe 25 august, Chef Tania Bordianu ne-a vorbit despre sport si secretele bucatariei vegane.
- Stefan Nita, autorul meniurilor „Camara cu Merinde”, a fost alaturi de noi in luna iulie pentru o demonstratie culinara raw vegan.
Ne revedem in 2016 cu noi surse de sanatate si idei culinare raw vegan. Va imbratisam si va spunem:
La multi ani!
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…